Здравствуйте, мы Вас не знаем, авторизируйтесь или зарегистрируйтесь
1

Ерозія після пологів

Спрашивает: Наталія, Львів
Пол: Женский
Возраст: 27
Хронические заболевания: не указаны
Здравствуйте, після пологів, 2 місяці, на огляді виявлено невелику ерозію. Лікарем запропонований метод лікування препаратом Солковагин, в інструкції вказано що при лактації протипоказаний. Підкажіть чи практикується використання даного препарату в подібних випадках, та чи виправдане воно. А також до використання даного методу лікування ерозії які аналізи необхідно здати чи обстеження пройти. Також 2 місяці після пологів ШОЕ 42. Чи можливий зв"язок з гінекологією, місячні вже відновились.
Категория: Гинеколог
Добавлен: 9 февраля 2016 года

Похожие и рекомендуемые вопросы

Ерозія шийки матки Доброго дня, при гінекологічному огляді було виявлено поліп цервікального...
Ерозія шийки матки Добрий день! У мене виявили ерозію шийки матки (дуже велика), запалення...
Эффективные методы лечения У меня в мазке постоянно обнаруживают молочницу. Ее лечила...
Первичный прием Регулон Подскажите пожалуйста можно ли начать прием Регулона ( препарат...
Помогите подобрать контрацепцию Помогите подобрать контрацепцию. Противозачаточные...
Багатовузловий зоб: лікування чи операція? Доброго дня! Зі скаргами на ускладнене...
Чи є запалення? Доброго дня! Розшифруйте, будь ласка, даний ПАП-тест. ЯКІСТЬ ПРЕПАРАТУ...
Монофазные КОК для отстройки менструаций Будьте добры, подскажите, как поступить для...
Ерозія і ектропіон шийки матки Доброго дня! При гінекологічному огляді виявлено ерозію...
Пустинор Порвався презерватив випила пустинор першу таблетку через2години а другу...
Наросты внутри влагалища, расшифровка анализа Обнаружила небольшие наросты внутри...
Скрытые инфекции Доктор! Мой вопрос состоит в следующем: Я сдала анализ на следующие...
ВПЧ У меня обнаружили ВПЧ Т16. Активность 3,8. Объясните, пожалуйста, что это значит?...
Как вернуться к прежнему циклу Мне 42 года, месячные всегда регулярные, безболезненные,...
Какие бывают методы контрацепции Я мама двоих детей. Никак не могу выбрать для себя...

3 ответа

Также не забывайте благодарить врачей.
Молчанова Елена Викторовна
гинеколог 2016-02-09 22:50
Доброго вечора. При лактації Солковагін заборонений. ШОЕ може бути підвищене при лактації
0
Платная консультация
Наталія 2016-02-09 23:00
Щиро дякую за відповідь! Підкажіть тоді якими методами практикується лікування в такому випадку. Чи варто зачекати закінчення годування. І через який період шое повинно приходити в норму якщо звязок з лактацією.
0
Молчанова Елена Викторовна
гинеколог 2016-02-13 17:55
Варто зачекати. А за скільки ШОЕ вирівнюється, краще запитати терапевта. Успіхів Вам.
1
Платная консультация

Поиск по сайту

Вверх ↑