Здравствуйте, мы Вас не знаем, авторизируйтесь или зарегистрируйтесь
0

Ком в горлі

Спрашивает: Марія
Пол: Женский
Возраст: 29
Хронические заболевания: не указаны
Доброго дня. Вже десь тиждень відчуваю ком в горлі. Зранку встаю ніби все нормально, потім починаю відчувати. Один день більше, другий день не відчуваю майже. Щитовидка нормальна, в лора була є пробки в мигдалинах, але він каже причина не вних. Останні 3 місяці постійні нерви і стрес через перфорацію в носі. Що може бути причиною, знову ж таки дуже переживаю? Їжу і пиття нормально мені вживати, а от слину то таке відчуття що щось мішає?
Категория: Онколог
Добавлен: 10 июля 2017 года

Похожие и рекомендуемые вопросы

Прищ на родимці Доброго дня. На родимці на лиці вискочив маленький прищик.,болить....
Травмувала папілому Доброго дня. Мені здається що я збрила папілому. Точно невпевнена,...
Комок в горлі Доброго вечора! Турбуэ комок в горлі й відчуття важкого дихання, ніби...
Пляма на ареолі Доброго дня. Сьогодні замітила пляму на ареолі. При світлі її не видно....
ВІдрижка повітрям Вже третій день мучить відрижка повітрям. Вона є і зранку на голодний...
Біль у руці Моя мама 2 місяці назад упала на руку. Спочатку рука боліла, потім перестала,...
Біль у лівій руці У моєї мами болить ліва рука від плеча до ліктя. Сходили до сімейного...
Перфорация носовой перегородки Лет уже 7-10 в носу образуются корочки, которые я интенсивно...
Затримка критичних У мене затримка уже 14 днів. Робила два тести на вагітність показало,...
Температура без причини Дочці повних 6 місяців. 29 грудня зробили ОПВ. Після цього...
Сухість і почервоніння очей Доброго дня! Менше року назад з'явилася проблема сухості...
Сильний нежить в грудної дитинки Синочкові 12 днів від народження, після виписки в...
Немає місячних А якщо може бути в мене кіста, то може бути причиною місячних? Мене...
Cлизь із пісі Доброго вечора) Сьогодні побачила в дочки 3 рочки на пісі слизь, подивилася...
Гульки на голові У доньки на голівці і волоссі не семетрично зявилися гульки. Вони...
Гемоглобін У 2 місяця в дитини був гемоглобін 92. Назначили Ферумбо. Пропили місяць...
Бронхит Добрий день, у нас така ситуація, сину 3 роки і він 3 тижні тому перехворів...
Місячних немає У мене були перші місячні того місяця але на 6 день пішла купатись...
Пляма на шийці матки Доброго вечора! В мене було запалення, і була виявлена пляма...

38 ответов

Также не забывайте благодарить врачей.
Марія 2017-07-10 13:33
І ще одне питання, в мене постійно щось турбує, то родимка пече, то одне прйшло я щось друге знаходжу, то відрижка була, тепер зациклилася на коме в горлі. Переживаю ужасно. Горло не болить, лімфовузли не збільшені.
0
Марія 2017-07-11 11:36
Ще мене хребет болить в грудному відділі і в поясничому. Вже більше двох років. Інколи забуваю на деякий час, потім біль вертається. Як мажу мазями протизапальними, то значно легше, перестаю то дальше болить. Ц може бути щось серйозне? Почалося після родів.
0
Ли Алексей Александрович
онколог 2017-07-12 07:24
Доброго дня! У вас після пологів розвинулася канцерофобия. Це типове явище для всіх породіль. Ви повинні пнімать, що нічого серйозного у вас немає і всі ваші симптоми до останнього жоден з них не схожий на те, що у вас може бути онкологія. Почну по порядку. Болі в спині у вас через остеохондрозу, тому настійно рекомендую пройти МРТ шийного, грудного і поперекового відділів хребта, після чого проконсультуватися з лікарем-неврологом або ортопедом очно, щоб призначив лікування у вигляді м'язовихрелаксантів і протизапальних (НПЗП) препаратів (проколоти курс уколами). Ком в горлі у вас через хронічного тонзиліту (пробки в горлі) і щоб вам там ЛОР-лікар не говорив, у вас так буде постійно, періодично проходячи на тлі прийому антибіотиків. Так само можливо, якщо у вас є першіння або печіння в горлі, відрижка кислотою після їжі, то швидше за все це може бути гастроезофагеальна рефлюксна хвороба. Варто проконсультуватися з лікарем-гастроентерологом і пройти ФГДС + ларингоскопію у ЛОР-лікаря. Повірте, якби у вас була онкологія, то за той час, що у вас є симптоми, без лікування ви б вже загинули, отже, ні про яку онкології не може бути й мови.
0
Платная консультация
Марія 2017-07-12 09:19
Доброго дня. Мрт робила рік тому, все добре, але чомусь лікар сказав тільки зробити мрт поперекового відділу. ФГДС теж робила рік тому, сказали гастрит. Ком зараз не турбує вже) Дякую Вам трохи заспокоїли. А рентген хребта або УЗД не достатньо? На Мрт потрібно їхати в область, зараз немає можливості, бо на море збираємся.
0
Марія 2017-07-12 12:08
Була у ревматолога. Сказала остеохондроз, і назначила 10 днів якісь масажі електро. Це не зашкодить?
0
Ли Алексей Александрович
онколог 2017-07-12 12:10
А рентген хребта або УЗД не достатньо? - рентген буде непереливки стан суглобового апарату, тільки кістки. Але хоча б його, щоб переконатися, в якому відділі хребта у вас проблеми і показати знімки лікаря-ортопеда.
Я радий, чтоваше горло пройшло. Можете спокійно їхати на море.
0
Платная консультация
Марія 2017-07-12 12:46
А ДДТ на грудний відділ, це якась фізіопроцедура, вона не зашкодить?
0
Марія 2017-07-12 12:53
Маю на увазі якщо толком незнати що є причиною болі Диадинамотерапия (ДДТ) не нашкодитть?
0
Ли Алексей Александрович
онколог 2017-07-12 14:00
Ні, не повідомляючи проблеми не варто самостійно займатися самолікуванням. Довірте цю справу професіоналу.
0
Платная консультация
Марія 2017-07-12 14:33
Річ в тім що це ревматолог мене направила на цю процедуру.
0
Марія 2017-07-12 14:54
Я маю увазі чи є якісь протипоказання до такої процедури?
0
Ли Алексей Александрович
онколог 2017-07-12 16:14
Протипоказань немає, якщо тільки лікар в действіетльно впевнений в якій області хребта у вас є проблема, в іншому випадку процедура буде безглуздою.
0
Платная консультация
Марія 2017-07-12 16:35
Дякую Вам за таку швидку відповідь.
0
Марія 2017-07-14 14:19
Доброго ня. Гляньте ще на мій аналіз крові, поможіть розшифрувати.
0
Ли Алексей Александрович
онколог 2017-07-14 16:34
Доброго дня! Відмінний аналіз крові. Все в межах норми.
0
Платная консультация
Марія 2017-07-14 18:06
Дякую) А гемоглобін 155 це не дуже високо? І лімфоцити низькі?
1
Ли Алексей Александрович
онколог 2017-07-15 10:11
Ні, гемоглобін у вас в нормі. Лімфоцити по нижній гроніце норми. Можете перездати ОАК через 2 тижні і все буде в нормі.
0
Платная консультация
Марія 2017-07-15 11:19
Так і зроблю, дякую.
0
Марія 2017-07-27 13:27
Доброго дня. На родимці на лиці вискочив маленький прищик.,болить. Що робити?
0
Марія 2017-07-27 13:37
Доброго дня. На родимці на лиці вискочив маленький прищик.,болить. Що робити? На скільки це небезпечно? Родимка сама маленька і прищик на ній маленький.
0
Марія 2017-07-27 15:56
0
Ли Алексей Александрович
онколог 2017-07-27 16:37
Доброго дня! Ви впевнені, що прищик з'явився саме на родимці? На фото про це суди важко. Проте, якщо він і справді на родимці, то краще здатися дерматолога, нехай подивиться в дерматоскоп. Якщо пошкодження не серйозні, то нехай видалить і справа з кінцем. Якщо пошкодження серйозні, то нехай назве мазь з антибіотиком, після чого контроль і видалення.
0
Платная консультация
Марія 2017-07-27 16:46
Дерматоскопа у нас в місті немає. Так по фото погано видно. Прищ можна сказати біля самої родимки. Легенько болить коли доторкаюся. Удаляти не хочу так як вона у мене з дитинства і не росте. Прищик теж маленький. Сама не розберу чи він на ній, чи впритул неї. А що можна зараз робити, можливо само пройде?
0
Ли Алексей Александрович
онколог 2017-07-27 16:52
А що можна зараз робити, можливо само пройде? - може і пройде сам, але краще про всяк випадок очно показати дерматолога хоча б. Можете купити в аптеці "Діамантову зелень" і помазати 2-3 рази на добу, щоб підсох і корочка зійшла.
0
Платная консультация
Марія 2017-07-27 16:54
А в інтернеті пише що прищ це перший симптом меланоми це правда?
і чи можна йодом помазати, щоб не менш замітно було?
0
Марія 2017-07-27 17:01
Зробила трошки кращі фото. Як добре придивитися і відтягнути шкіру, видно що прищ не на самій родимці, але трішки захоплює її.
0
Марія 2017-07-27 17:02
0
Ли Алексей Александрович
онколог 2017-07-27 17:18
А в інтернеті пише що прищ це перший симптом меланоми це правда? - це міф, не потрібно читати дурну жовту пресу.
і чи можна йодом помазати, щоб не менш замітно було? - можна йодом.
Да, тепер видно, він по зовнішньому периметру родимки. Можете почати обробляти йодом або зеленкою, без різниці, підсушіть його. Якщо через пару днів утворюється кірочка, то просто видаліть її легко і живіть спокійно.
0
Платная консультация
Марія 2017-07-27 17:33
Дякую!
0
Марія 2017-07-29 09:42
Доброго дня, Мій прищик на родимці підсушився, але ще як легенько його зачіпаю болить. Ще здиратися не думає. Незнаю чи дальше мазати йодом? Йод не спалить мені родимку? Я ніби обережно, стараюся тільки прищик мазати, але всеодно зачіпаю і родимку.
0
Ли Алексей Александрович
онколог 2017-07-30 09:35
Доброго дня!
Незнаю чи дальше мазати йодом? - можете мазати йодом або зеленкою, різниці немає.
Йод не спалить мені родимку? - немає, нічого страшного не буде.
0
Платная консультация
Марія 2017-07-30 10:23
Прищ вже вийшов. Дякую. Вже не болить. Трохи знак червоний лишився, і на цьому фоні виглядає ніби то родимка змінилася. Це нормально? Почервоніння пройде?
0
Ли Алексей Александрович
онколог 2017-07-30 10:52
Це нормально? Почервоніння пройде? - злегка збуджена, але нічого страшного не бачу. Через пару днів поки будете мазати йодом або зеленкою все пройде.
0
Платная консультация
Марія 2017-07-30 11:08
Щиро Вам дякую.
0
Марія 2017-09-04 14:19
Доброго дня. У чоловіка на руці (нище ліктя) гулька, мякої консистенції. Точно непамятаю коли зявилася, напевно вже десь 2 роки. Не турбує, але замітна. Що це може бути? Чи потрібно удаляти?
0
Марія 2017-09-04 19:58
І зразу ще одне питання. В синочка 2,5р на хрящику вуха маленька гуляка, як шарік. Зовні шкіра незмінена. Замітила приблизно 1р назад.
0
Ли Алексей Александрович
онколог 2017-09-05 05:30
Доброго дня!
Що це може бути? - хай сходить на УЗД, можливо, це кіста, ліпома або фіброма. УЗД покаже. Якщо що, то потім можна буде видалити. Страшного в цьому нічого немає.
Чи потрібно удаляти? - да, можливо, доведеться видалити під місцевим знеболенням.
У сина це може бути схоже освіту, що і чоловіки, а може і атерома. Зводить його до дитячого хірурга, нехай подивиться.
0
Платная консультация
Марія 2017-09-05 10:23
Дякую за відповідь.
0

Поиск по сайту

Вверх ↑
Задать вопрос