Здравствуйте, мы Вас не знаем, авторизируйтесь или зарегистрируйтесь
2

Вирахувати початок овуляції

Спрашивает: Лариса
Пол: Женский
Возраст: 19
Хронические заболевания: немає
Здравствуйте, планую вагітнісь і ніяк не можу вирахувати початок овуляції. Менструальний цикл 26-28 днів. Менструація має бути 30-го числа. Останні статевий акт був 21-го і 23-го числа чи можу я завагітнити?
Категория: Гинеколог
Добавлен: 24 января 2015 года

Похожие и рекомендуемые вопросы

Бакпосів на мікрофлору Доброго дня! Скажіть, будь ласка, ми плануємо вагітність і...
Пляма на шийці матки Доброго вечора! В мене було запалення, і була виявлена пляма...
Cлизь із пісі Доброго вечора) Сьогодні побачила в дочки 3 рочки на пісі слизь, подивилася...
Вагітність Доброго дня! У мене таке питання, мені 17, я вже заміжня пів року!!! Ми...
Місячних немає У мене були перші місячні того місяця але на 6 день пішла купатись...
Мені дуже сильно болить живіт, чі може плот остаться? Я випила мифепристон для перервання...
Не знаю що робити. Допоможіть! Доброго дня, хотіла вас запитати вчора в мене був перший...
Раздражение в интимном месте Скажите пожалуйста как убрать раздражение в интимном...
Чи є запалення? Доброго дня! Розшифруйте, будь ласка, даний ПАП-тест. ЯКІСТЬ ПРЕПАРАТУ...
Розшифровка узі, лівобічний аднексіт Помогите пожалуйста, 24 апреля била на узи от...
Біль при сечовипусканні, білі виділення Мені 16 я займаюсь статевим життям, партнер...
Застримка місчних Добрий вечір. Допоможіть будь ласка, діло в тому, що у мене затримка...
Лактація Доброго дня! Підкажіть будьласка я народжуваля 1.07.2013 дитині 9 місяців...
Кров*яні виділення із згустками У мене наявна така проблема: тиждень тому в мене був...
Гульки на голові У доньки на голівці і волоссі не семетрично зявилися гульки. Вони...
Какими препаратами лучше всего лечить молочницу? Подскажите, какими препаратами и...

16 ответов

Также не забывайте благодарить врачей.
Так, вагітність можлива.
При циклі у 28 днів овуляція потрібна бути на 14 день.
1
лариса 2015-01-24 23:27
Дуже дякую) ви мене обрадували)
0
Лариса 2015-02-12 18:40
Доброго вечора. Вибачте що знову вас турбую просто не знаю що же і думати. Планувала вагітність вчора була на огляді в гінеколога сказали що у мене молочниця. Як її лікувати і чи може вона перешкоджати вагітності?
0
Молочницю треба обов'язково лікувати. Вона, як мінімум, визиває неприємні відчуття. Лікується неускладнена молочниця однократним прийомом 150 мг флюконазолу і все. Більше нічого не треба.
0
Лариса 2015-02-16 19:51
А молочниця може перешкоджати вагітності?
0
Молочница може порешкоджати наступу вагітності. Треба обов'язково лікувати.
0
Лариса 2015-02-19 20:27
А коли краще приймати цей препарат до менструації чи після? Чи це не має значення і чи є якісь протипоказання для вагітних?
0
Препарат треба приймати при появлені молочниці. Якщо не має довжного ефекту, препарат приймаєтся повторно, після закінчення менструації.
Молочниця під час вагітності лікуєтся пімафуцином.
0
Лариса 2015-03-18 08:42
Доброго дня, дуже вдячна за пораду молочниця пропала. Появилось інше затримка місячних, БТ 37, і поколювання в області матки були незахищені статеві акти, що це може бути?
0
Добрий день. Скількі днів затримка місячних? Коли були останні місячні?
0
Лариса 2015-03-18 11:28
18 лютого 3 дні
0
Якщо затримка зберігається - зробіть тест на вагітність. Вагітність можлива.
0
Лариса 2015-03-19 08:38
Так затримка зберігається і температура також. В матці дуже рідко може поколоти. Сильні відчуття цього коління почались в той день коли мала початись менструація. Добре дякую при можливості зроблю
0
Лариса 2015-03-19 21:14
Доброго вечора) дуже дякую за цінні поради) сьогодні тест показав дві полоски)
0
Лариса 2015-03-26 20:56
Доброго вечора. Сьогодні зранку дуже розхвилювалась і почало мазати темно-коричневим без всяких болів лише виділення. Що це може бути?
0
Вам необхідно терміново звернутись до ургентної гінекології. Виділення з статевих шляхів можуть бути причниною загрози переривання вагітності.
1

Поиск по сайту

Вверх ↑