Здравствуйте, мы Вас не знаем, авторизируйтесь или зарегистрируйтесь
0

Чи можливо після медикаментозного аборту віразу завагітніти?

Спрашивает: Галя, Львів
Пол: Женский
Возраст: 26
Хронические заболевания: Нету
Доброго дня. Мене звати Галя, маю трьох діток. Недавно взанала що знову вагітна, наразі немає можливості піти на 4дитинку. Тому пішла на медикаментозний аборт (Плід вийшов, все було добре. Через 2тиждні почались виділення тягучі прозорі схожі як перед родами виходить пробка, відчуваю слабкість і запаморочення. Після прийнятя таблеток через тиждень був незахищений па, чи могла я знову завагітніті відразу після таблеток? Дуже панікую, неготова на ще один аборт.
Категория: Гинеколог

Похожие и рекомендуемые вопросы

Медикаментозный аборт, скудные выделения Подскажите пожалуйста, я делала медикаментозное...
Можно ли делать аборт после конизации шейки матки В ноябре 2013 года у меня произошел...

1 ответ

Также не забывайте благодарить врачей.
Порхун Василий Васильевич
гинеколог 2016-09-21 23:08
Так, звичайно, вагітність можлива. Так як після аборту знову починає дозрівати фолікул і відбувається овуляція.
0

Поиск по сайту

Вверх ↑