Здравствуйте, мы Вас не знаем, авторизируйтесь или зарегистрируйтесь
0

Діагноз ДТЗ

Спрашивает: наталья, старокостянтинів
Пол: Женский
Возраст: 32
Хронические заболевания: не указаны
Здравствуйте. Мені поставили діагноз ДТЗ. На узі поставили діагноз Дифузний зоб 11 ст (перешийок - 0,65, права частка - 14,2, ліва 14,1, структура неоднорідна, ехогенність звичайна).
Сдала кров на гормони АТНО. antiТРО - 0,8, ТТГ - 0,71. Т4 віл. - 0,96. Тиждень тому на шиї воспалилися лімфа узли, але через три дня все пройшло, тепер уже 5 день тисне серце. Я кормяща мама. Що мені робити. Дякую за відповідь, яку з нетерпінням очікую
Категория: Эндокринолог
Добавлен: 24 июля 2015 года

Похожие и рекомендуемые вопросы

Чи потрібно перездати аналіз сечі? Я здавала аналізи на метанефрин і тереотротний...
Ожиріння, високий тиск, випадає волосся Допоможіть у мене ожиріння 100кг хоча нічого...
Багатовузловий зоб: лікування чи операція? Доброго дня! Зі скаргами на ускладнене...
Териотоксикоз, дтз (лишний вес) В марте месяце поставили диагноз ДТЗ, териотоксикоз...
Результаты анализа при гипотериозе Возраст 33 года, вес 65. Сдавала анализы на гормоны:...
Расшифровка ТТГ, Т4, ТПО онлайн Подскажите пожалуйста, я сдавала анализы на гормоны...
Гормон ТТГ норма Сдала повторно анализ ТТГ, результат: 4,69 мкМЕ/мл 0,23-3,4 подскажите...
Расшифровка результата анализа на гормоны Помогите расшифровать результаты анализа...
Повышены гормоны щетовидной железы. У меня повышены гормоны щитовидной железы, а именно...
Анализ гормонов норма Ттг-0,527(0,4-4) т3общ-1,48(1,34-2,73) т4св-12,12(7,7-14,2)...

7 ответов

Также не забывайте благодарить врачей.
Иванисова Надежда Сергеевна
эндокринолог 2015-07-25 02:55
Доброго дня, Наталіє.

Перш за все, для коректної оцінки результатів аналізів мені необхідно знати їх норми у Вашій лабораторії (норми можуть відрізняться в залежності від реактивів та способу визначення гормону, зазвичай вони вказані на бланку з результатами аналізів). Також додайте до повідомлення фото протоколу УЗД щитоподібної залози.
Чи приймаєте Ви зараз які-небудь медикаменти?

З повагою, Надія Сергіївна.
2
наталья 2015-07-25 13:59
Доброго дня. Дякую, що звернули увагу на мій лист. Результати аналізів їх норми АТНО. antiТРО - 0,8 (норма до 9.0 Од мл), ТТГ - 0,71 (норма 0,31 - 5,6 МО мл), Т 4 віл. - 0,96 (норма 0,61 - 1,12). Ліків ніяких не приймаю. А УЗД я Вам написала які розміри, більш в мене нічого немає. Дякую, що приділяєте час. Дуже очікую Вашого наступного повідомлення
0
Иванисова Надежда Сергеевна
эндокринолог 2015-07-26 03:30
Наталіє, результати Вашого гормонального досліждення цілком відповідають нормі, я абсолютно не бачу приводу говорити про діагноз "токсичний зоб" (тиреотоксикоз, ДТЗ). При подібному рівні гормонів щитоподібна залоза не може бути причиною виникнення скарг з боку серця, як и спричинювати запалення лімфатичних вузлів, Вам треба звернутись на консультацію до лікаря-терапевта з цього приводу.
Для нормалізації розмірів щитоподібної залози я б рекомендувала Вам застосовувати Ендокринол-гель (його треба наносити тонким шаром на ділянку щитоподібної залози та залишати до повного всмоктування, не зтираючи) 1-2 рази на день впродовж 6 місяців, після чого пройти контрольне УЗД щитоподібної залози.

З повагою, Надія Сергіївна.
1
НАТАЛЬЯ 2015-07-26 13:31
Доброго дня. Дуже дякую, що відповідаєте на мої листи. А скажіть, будь ласка, а дитину не обовязково залучати, можна цим гелем користуватися. І якийсь комплекс вітамінів можливо потрібно пройти. Дякую Вам за Вашу допомогу, а то мене наші лікарі, не бачачи результатів, вже так налякали.
0
Иванисова Надежда Сергеевна
эндокринолог 2015-07-26 15:32
Наталіє, Ви цілком можете продовжувати годувати дитину груддю, саме з цією метою я порекомендувала Вам препарат для зовнішнього застосування, а на таблетки. Необхідності у додатковому прийомі вітамінних препаратів немає, Ви можете це робити додатково з профілактичною метою.

З повагою, Надія Сергіївна.
2
наталья 2015-07-26 22:55
Надія Сергіївна, я вибачаюсь, але у інструкції я прочитала, що протипоказано, якщо кормиш груддю, чи є винятки. Дуже Вам вдячна, Ви мене заспокоїли, а то в мене троє діток, а в нас у лікарні мені таке наговорили, що я почала вже хвилюватися, як мої дітки будуть без мами. Велике Вам дякую. І дай Бог Вам здоров`я.
0
Иванисова Надежда Сергеевна
эндокринолог 2015-07-26 23:42
Наталіє, при застосуванні саме Ендокринол-гелю (а не капсул Ендокринол) грудне вигодовування можно продовжувати, при зовнішноьму застосуванні препарат не має системної дії (не всмоктується у кров).
Приділяти увагу свому здоров'ю, безперечно, треба, але налаштовуйтесь на добро, не переймайтесь завчасно. Рівень гормонів в Вас цілком нормальний, щитоподібна залоза добре виконує свої функції.

З повагою, Надія Сергіївна.
2

Поиск по сайту

Вверх ↑