Здравствуйте, мы Вас не знаем, авторизируйтесь или зарегистрируйтесь
0

Пухлина в яічку

Спрашивает: Володимир
Пол: Мужской
Возраст: 19
Хронические заболевания: Нет
Здравствуйте, в мене така проблема в мене через два тижні після першого курсу хіміо терапії почало випадати волосся по всьому тілу, скажіть будь ласка чи нормально це і скажіть будь ласка через який період воно знову відросте? Також в мене питання мені провели операцію по видалення одного яічка, на ньому була пухлина і провели один курс хіміотерапії, через який час я міг би повернутися до нормального статевого життя і чи можуть бути якійсь застереження чи обмеження? Дякую за відповідь
Категория: Онколог
Добавлен: 20 января 2017 года

Похожие и рекомендуемые вопросы

Біль при сечовипусканні, білі виділення Мені 16 я займаюсь статевим життям, партнер...
Незнаю шо зі мною Доброго дня. Допоможіть мені будь ласка. У мене така проблема.яка...
Овуляція болі Доброго дня. Скільки себе памятпаю то в мене часто були болі внизу живота...
Постинор на 9 день цикла через 39 часов Подскажите пожалуйста На 9 день цикла, тоесть...
Болі в яєчниках і матці Доброго дня! Мучуся вже 8 років, а хвороба прогресує, хоч...
Ком в горлі Доброго дня. Вже десь тиждень відчуваю ком в горлі. Зранку встаю ніби...
Строчно треба ваша допомога Добрий день скажіть пожалоста мен цікавить такий вопрос...
Полікістоз яєчників Доброго дня в мене полікістоз правого і лівого яєчника, лікарка...
Полікістоз правого яєчника Роки назад у мене була значна затримка з місячними, після...
Як позбутися волосся на тілі Мені 22. в мене волосся є на животі, спині. не знаю що...
Правильно ли сделано? Доброго дня, проблема моя заключається в тому що я закінчивши...
Гістологія ендометрія Мне сделали гистологию. Патогістологічний висновок діагноз-ендомерріі...
Вагітність Доброго дня! У мене таке питання, мені 17, я вже заміжня пів року!!! Ми...
Ожиріння, високий тиск, випадає волосся Допоможіть у мене ожиріння 100кг хоча нічого...
Гульки на голові У доньки на голівці і волоссі не семетрично зявилися гульки. Вони...
Немає дівочої пліви Доброго дня. У мене така от проблема: у моєї трирічної доньки...
Истерики ребенка 2 лет Подскажите пожалуйста, как укладывать ребенка спать днем без...
Беременность с первого раза Очень боюсь! Был незащищенный секс с молодым человеком....
Почему пропала утренняя эрекция? Меня зовут Сергей, мне 15 лет. Занимаюсь онанизмом...

5 ответов

Также не забывайте благодарить врачей.
Ли Алексей Александрович
онколог 2017-01-20 02:25
Вітаю! Так, під час проходження хіміотерапії можуть випадати на тілі волосся, особливо на волосистій частині голови. Після того, як хімія закінчиться, волосся знову почнуть рости, але якийсь час вони все ще будуть рідкісними і тільки через 1 рік знову почнуть рости нормальні. Що стосується статевого життя, то тут трохи доведеться почекати, особливо в плані планування дітей. Сексом ви зможете займатися вже через півроку, а дітей планувати мінімум через 1,5-2 роки, поки вся хімія не вийде з організму.
0
Платная консультация
Володимир 2017-01-20 14:59
Дякую, стосовно волосся і планування дітей мені зрозуміло. Але чому потрібно так довго чукати до першого сексу? В мене з ерекцією і еакуляцією все впорядку, я переніс тільки один курс хіміотерапії. Які можуть бути наслідки якщо я почну статеве життя раніше, через 2-3 тижні? І яка частота полових актів буде нормальна для мене дивлячись на те що мені видалили одне яічко? Дякую за відповідь)
0
Ли Алексей Александрович
онколог 2017-01-20 18:28
Справа в тому, що при занятті сексом починає активно вироблятися тестостерон, який може спровокувати рецидив. Тому настійно рекомендую не починати займатися сексом, хоча б не раніше, ніж через 3 місяці. Для початку достатньо займатися їм 3-4 рази в тиждень. Після того, як закінчиться хімія, то там вже як самі того забажаєте.
0
Платная консультация
Володимир 2017-01-20 20:24
Дякую, тобто як може бути рецидив в мене була пухлина на яічку 2 мм це перша стадія мені зробили операцію під час якої видалили не пухлину а саме яічко, метастаз ніде не було. Тому курс призначили лише для страховки і все одно може бути рецидив? А яка його імовірність? Дякую
0
Ли Алексей Александрович
онколог 2017-01-21 08:37
Ризик є завжди, в вашому випадку він звичайно менше, враховуючи вашу початкову стадію. Але краще, як кажуть, підстрахуватися. Не хвилюйтеся, все у вас буде добре.
0
Платная консультация

Поиск по сайту

Вверх ↑
Задать вопрос