Здравствуйте, мы Вас не знаем, авторизируйтесь или зарегистрируйтесь
0

Поныжены лейкоциты в крови

Спрашивает: Таня, власовка, кировоградская обл.
Пол: Мужской
Возраст: 36
Хронические заболевания: не указаны
Здравствуйте, помогите пожалуйста разобраться с анализами. На протяжении года понижены лейкоциты и повышены лимфоциты. Беспокоит жидкий стул. Бледный цвет лица. Заранее спасибо
Клінічний аналіз крові (автоматизований)
мм/год. Нормативні значення (метод Вестергрена):
Діти до 17 років: до 10.0
Чоловіки (17 - 50 років): до 15.0
Чоловіки (старше 50 років): до 20.0
Жінки (17 - 50 років): до 20.0
Жінки (старше 50 років): до 30.0
Швидкість осідання еритроцитів (ШОЕ,
ESR)
4
Аналіз крові розгорнутий (ЗАК)
Лейкоцити (WBC) 3.63 10^9
клітин/л
Діти: до 1 року: 6.5-12.5
1-3 роки: 5.0-12.0
3-6 років: 4.5-10.0
6-16 років: 4.3-9.5
Дорослі: 4.0-9.0
Еритроцити (RBC) 4.97 10^12
клітин/л
Діти: до 1 року: 3.3-4.9
1-6 років: 3.5-4.5
6-12 років: 3.5-4.7
12-16 років: 3.6-5.1
Дорослі:
Чоловіки: 4.0-5.0
Жінки: 3.7-4.7
Гемоглобін (HGB) 141 г/л Діти: до 1 року: 100-140
1-6 років: 110-145
6-16 років: 115-150
Дорослі:
Чоловіки: 130-160
Жінки: 120-140
Гематокрит (НСТ) 41.9 % Діти: до 1 року: 32-49
1-16 років: 32-45
Дорослі: 35-54
Середній обсяг еритроцита (MCV) 84.3 фл Діти: до 1 року: 77-100
1-16 років: 78-98
Дорослі: 76-96
Середній вміст гемоглобіну в
еритроциті (МСН)
28.4 пг Діти: до 1 року: 28-35
1-16 років: 28-32
Дорослі: 27-33
Середня концентрація гемоглобіну в
еритроциті (МСНС)
33.7 г/дл 32.0 - 36.0
Тромбоцити (PLT) 199 10^9
клітин/л
Діти: до 1 року: 180-400
1-16 років: 160-390
Дорослі: 180-360
Ширина розподілення еритроцитів
(RDW-SD)
37 фл 35.0 - 46.0
Ширина розподілення еритроцитів
(RDW-CV)
12.3 % 12.0 - 15.0
Ширина розподілення тромбоцитів за
обсягами (PDW)
12.2 % 10.0 - 20.0
Середній обсяг тромбоцитів (MPV) 10.5 фл 6.0 - 13.0
Тромбокрит (РСТ) 0.21 % 0.1 - 0.5
Стор. 1 з 3 Дата друку: 24.03.2016
Результати лабораторних досліджень не є достатньою підставою для постановки діагнозу.
Інтерпретація результатів та постановка діагнозу виконується тільки лікарем.
Обробка матеріалу та видача результатів аналізів виконується за допомогою лабораторної інформаційної системи SILAB.
Ліцензії МОЗ України: АГ №599651 від 26.12.11; АВ №447845 від 12.03.09; АВ № 492597 від 29.10.09. Свідоцтво про акредитацію: №МЗ-009872 від 2.08.2012. Свідоцтва про атестацію: № ПТ-12012 від 06.04.12; №ПТ-12112 від 06.04.12; №РО-4692010 від 05.10.10; №001861
від 17.10.11; №001850 від 17.01.11; № ПУ-011012 від 20.07.12.
0-800-50-70-30 Результати досліджень
49044 Днепропетровск, ул. Гоголя 15
Лабораторія Дніпропетровськ
Сінево (Synevo)
Контракт:
35 Y 10 M
без направления.
22/05/1980
24/03/2016
! FFS Восток
Чоловіча
51637142
Кременчуг (Першотравнева) 1
Попчук Леонід Лоенідович (XbPaIlDd)
Дата замовлення: № замовл.:
Дата народження:
Стать:
Індикатор зони
підвищеної уваги
Вік:
Пацієнт:
Показник Результат Од. Референтний інтервал
Пункт:
Штрих-код:
5002988398
Лікар:
Аналіз крові розгорнутий (ЗАК)
Нейтрофіли (на 100 лейкоцитів) 40.7 % Діти: до 1 року: 15-45
1-6 років: 25-60
6-12 років: 35-65
12-16 років: 40-65
Дорослі: 47-72
Нейтрофіли (абс.) 1.48 10^9
клітин/л
Дорослі:
Жінки: 1.56 – 6.13
Чоловіки: 1.78 – 5.38
Лімфоцити (на 100 лейкоцитів) 46.3 % Діти: до 1 року: 38-74
1-6 років: 26-60
6-12 років: 24-54
12-16 років: 22-50
Дорослі: 19-37
Лімфоцити (абс.) 1.68 10^9
клітин/л
Дорослі:
Жінки: 1.18 – 3.74
Чоловіки: 1.32 – 3.57
Моноцити (на 100 лейкоцитів) 10.5 % Діти: до 1 року: 2-12
1-16 років: 2-10
Дорослі: 3-10
Моноцити (абс.) 0.38 10^9
клітин/л
Дорослі:
Жінки: 0.24 – 0.82
Чоловіки: 0.30 – 0.82
Еозинофіли (на 100 лейкоцитів) 2.2 % Діти: до 12 років: 0.5-7.0
12-16 років: 0.5-6.0
Дорослі: 0.5-5.0
Еозинофіли (абс.) 0.08 10^9
клітин/л
Дорослі:
Жінки: 0.04 – 0.36
Чоловіки: 0.04 – 0.54
Базофіли (на 100 лейкоцитів) 0.3 % 0.0 - 1.0
Базофіли (абс.) 0.01 10^9
клітин/л
0.01 – 0.08
Пакет № 4.1 (Печінкові проби)
Од/л Чоловіки: до 41.0
Жінки: до 33.0
Аланінамінотрансфераза (АЛТ, ALT) 39
Од/л Чоловіки: до 40.0
Жінки: до 32.0
Аспартатамінотрансфераза (АСТ, AST) 20
Од/л Жінки: 5.0 - 36.0
Чоловіки: 8.0 - 61.0
γ-глутаматтрансфераза (ГГТ, GGT) 29
Од/л Діти:
1 день життя: до 250.0
2-5 днів життя: до 231.0
6 днів-6 місяців: до 449.0
7 місяців-1 рік: до 462.0
1-3 роки: до 281.0
4-6 років: до 269.0
7-12 років: до 300.0
13-17 років (Ж): до 187.0
13-17 років (Ч): до 390.0
Жінки: 35.0 - 104.0
Чоловіки: 40.0 - 129.0
Лужна фосфатаза (ЛФ, ALP) 52
Стор. 2 з 3 Дата друку: 24.03.2016
Результати лабораторних досліджень не є достатньою підставою для постановки діагнозу.
Інтерпретація результатів та постановка діагнозу виконується тільки лікарем.
Обробка матеріалу та видача результатів аналізів виконується за допомогою лабораторної інформаційної системи SILAB.
Ліцензії МОЗ України: АГ №599651 від 26.12.11; АВ №447845 від 12.03.09; АВ № 492597 від 29.10.09. Свідоцтво про акредитацію: №МЗ-009872 від 2.08.2012. Свідоцтва про атестацію: № ПТ-12012 від 06.04.12; №ПТ-12112 від 06.04.12; №РО-4692010 від 05.10.10; №001861
від 17.10.11; №001850 від 17.01.11; № ПУ-011012 від 20.07.12.
0-800-50-70-30 Результати досліджень
49044 Днепропетровск, ул. Гоголя 15
Лабораторія Дніпропетровськ
Сінево (Synevo)
Контракт:
35 Y 10 M
без направления.
22/05/1980
24/03/2016
! FFS Восток
Чоловіча
51637142
Кременчуг (Першотравнева) 1
Попчук Леонід Лоенідович (XbPaIlDd)
Дата замовлення: № замовл.:
Дата народження:
Стать:
Індикатор зони
підвищеної уваги
Вік:
Пацієнт:
Показник Результат Од. Референтний інтервал
Пункт:
Штрих-код:
5002988398
Лікар:
мкмоль/л Діти:
Підвищений ризик розвитку гіпербілірубінемії:
Новонароджені:
24 години життя: більше або дорівнює 137.0
48 годин життя: більше або дорівнює 222.0
84 години життя: більше або дорівнює 290.0
Старше 1-го місяця: до 17.0
Дорослі: до 21.0
Білірубін загальний 4.8
Білірубін прямий < 1.5 мкмоль/л до 5.0
Білірубін непрямий розрахунок цього
показника
неможливо
провести
г/л Діти:
Новонароджені: 46.0 - 70.0
до 1 тижня життя: 44.0 - 76.0
7 міс. -1 рік: 51.0 - 73.0
1-2 роки: 56.0 - 75.0
Старше 3 років: 60.0 - 80.0
Дорослі: 66.0 - 87.0
Білок загальний 72.8
г/л Діти:
0 - 4 дні: 28.0 - 44.0
4 дні - 14 років: 38.0 - 54.0
14 - 18 років: 32.0 - 45.0
Дорослі: 35.0 - 52.0
Альбумін 43
Примітка:
Стор. 3 з 3 Дата друку: 24.03.2016
Результати лабораторних досліджень не є достатньою підставою для постановки діагнозу.
Інтерпретація результатів та постановка діагнозу виконується тільки лікарем.
Обробка матеріалу та видача результатів аналізів виконується за допомогою лабораторної інформаційної системи SILAB.
Категория: Гематолог
Добавлен: 26 марта 2016 года

Похожие и рекомендуемые вопросы

Высокий холестерин Помогите пожалуйста разобраться с анализами. Ребеночку 2 года,...
Прививка после высокого ацетона Ребеночку 2,4 года. Две недели назад лежали в инфекц....
Имунограма Розшифруйте аналізи будь ласка. Чи нормальні результати, яка загальна картина Название...
Прокоментируйте пожалуйста анализы на гормоны Сдавала на 16 день цыкала Пролактин16.07нг/мл...
Помогите расшифровать анализ на макропролактин Прокомментируйте пожалуйста анализ!...
Отвод от прививок при повышенном уровне тромбоцитов У нас тромбоцитов 598 и лимфоцитов...
Отклонения к ОАК Ребенку 1 месяц и три недели. Сдали ОАК Результаты Референсная...
Препарат Алактин Елена Викторовна! Назначили препарат Алактин, По 1/4 2 раза в неделю...
Анализ макропролактина Прокомментируйте пожалуйста анализ! Я так понимаю что, там...
Повышен пролактин Пролактин рекомендованные врачи этот показатель в динамике 46.71 нг/мл Діти...
Общий анализ крови, низкий гемоглобин Я сдала общий анализ крови и результаты оказались...
Лимфоузел, температура, аназизы Очень нужна Ваша помощь! Обнаружив у себя в подмышечной...
Задержка месячных, положительный тест Подскажите пожалуйста. У меня 2 день задержки,...
Результат хгч при беременности Сдала кровь на хгч пришел результат 34367. Помогите...
Пренатальный скрининг I триместра (PAPP-A, free β-HCG) Ответьте мне пожалуйста в норме...
Сильное потоотделение анализ крови Помогите пожалуйста, по ночам беспокоит сильное...
Дата зачатия ПМ 10.05.13, цикл 30-32 дня, в течении мая, в том числе 22,05, 25,05...
Повышен гемолобин Меня беспокоит повышенная сонливость, утомляемость, слабость, потоотделение...
Срок зачатия консультация онлайн Елена Викторовна! Помогите мне, пожалуйста, я в недоумении...
Поставили спленомегалия, развернутый анализ крови Помогите, пожалуйста, в следующем...

3 ответа

Не забывайте оценивать ответы врачей, помогите нам улучшить их, задавая дополнительные вопросы по теме этого вопроса.
Также не забывайте благодарить врачей.
Соболев Александр Борисович
терапевт 2016-03-26 21:58
Здравствуйте.
С трудом разобрался в анализе, мой родной язык русский, поэтому если что-то не так- извините.
В анализе низкий лейкоцитоз с умеренным преобладанием лимфоцитов. В настоящее время нижняя норма лейкоцитов- 3,5 тысяч. Лимфоцитоз не на критических цифрах. Я бы назвал этот анализ нормальным, но в связи со склонностью к лейкопении рекомендую проверить щитовидную железу, а через месяц взять контрольный общий анализ крови, но не на гематологическом анализаторе, а с ручным подсчетом формулы крови.
Будьте здоровы.
0
Платная консультация
Таня 2016-03-26 22:10
Спасибо большое
0

Поиск по сайту

Вверх ↑