Здравствуйте, мы Вас не знаем, авторизируйтесь или зарегистрируйтесь
0

Органічний афективний розлад, змішана фаза

Спрашивает: Роман
Пол: Мужской
Возраст: 32
Хронические заболевания: не указаны
Доброго дня. Мій родич вчинив злочин. У процесі слідства його було поміщено до психіатричної лікарні для проведення стаціонарної судово-психіатричної експертизи, після проведення якої лікарська комісія дійшла до висновку, що він страждає хронічним психічним захворюванням у вигляді органічного афективного розладу, змішана фаза, за своїм станом не може усвідомлювати значення своїх дій та керувати ними, потребує примусових заходів медичного характеру до виходу з хворобливого стану у вигляді госпіталізації до психіатричного закладу зі звичайним наглядом. Питання осудності буде вирішено після проведення лікування та виходу із хворобливого стану. Лікарі детально мені нічого не пояснили з приводу вищевказаного висновку. На даний момент він знаходиться у психіатричному закладі, куди його помістив суд для проведення примусових заходів медичного характеру. Питання до Вас таке: яким саме конкретно психічним захворюванням страждає мій родич? Чи виліковна наявна у нього психічна хвороба? Чи буде він осудний після проведення лікування або може бути визнаний осудним (з врахуванням наявного у нього психічного захворювання), і чому комісія чітко не написала про його неосудність, при цьому зазначила, що він не можу усвідомлювати значення своїх дій та керувати ними??? Заздалегідь вдячний за відповідь.
Категория: Психиатр
Добавлен: 6 января 2014 года

Похожие и рекомендуемые вопросы

Втрата зв'язку з реальністю Доброго дня. Прошу Вас про допомогу. Так далі жити неможливо....
Ефективна мазь Добрий вечір, в мене рік тому почали появлятися білі плями в області...
Тревожно-депрессивное расстройство Моя проблема началась с 26 апреля 2016 г. Я работала...
Вагітність Доброго дня! У мене таке питання, мені 17, я вже заміжня пів року!!! Ми...
Аналіз вад 16 тиждень вагытносты. Лікар гінеколог відправляє на аналіз розвидку вад....
Психическое расстройство или характер? В нашей семье возникла проблема. Вернее она...
Психические расстройства и темперамент У меня ВСД, ОКР, социофобия, нимфомания (только...
Я не узнаю себя Начну с того, что я не тупая. Если мягко. Классический набор хронической...
Стремс при дефлорации Помогите! Пожалуйста! В 16 лет по кавказким обычаям меня украли...
Нормальна ли я? Я девушка, мне 28 лет. Меня в последнее время стал беспокоить вопрос:...
Потеря личностных черт Нередко в интернете читаю истории людей которые не знают какой...
Гульки на голові У доньки на голівці і волоссі не семетрично зявилися гульки. Вони...
Странные, тупиковые состояния сознания Уважаемый доктор. Последнее время испытываю...
Турбує геморой Доброго дня, мене звати Тарас, звертаюсь для того, щоб ви допомогли...
Біль в груді Доброго дня або вечора. Я буду Вам дуже вдячна якщо ви відповісте мені....
Постійно змінюється тиск Добрий вечір! Допоможіть, не знаю що робити, куди звернутись?...
Комок в горлі Доброго вечора! Турбуэ комок в горлі й відчуття важкого дихання, ніби...

1 ответ

Также не забывайте благодарить врачей.
Дороти Вячеславовна Берман
психиатр 2015-05-12 00:30
Доброго дня, Роман.
Органічне розлад говорить за пошкодження головного мозку у вигляді різних причин: травм, інфекцій, судинних порушень та інших. Афективний характер хвороби вказує на порушення емоційної сфери людини, нестійкий фон настрій, гнівливість або підвищену чутливість і плаксивість. Дане захворювання відноситься до необоротного ураження центральної нервової системи і має хронічний перебіг. Одужання не буде, але відкоригувати поведінку і стабілізувати настрій можливо. Щодо осудності ми нічого сказати не можемо так як не бачимо безпосередньо хворого і не можемо зробити такий прогноз.
1

Поиск по сайту

Вверх ↑