Здравствуйте, мы Вас не знаем, авторизируйтесь или зарегистрируйтесь
1

Норма ТТГ після видалення щ/ж

Спрашивает: Марина, Поліський р-н
Пол: Женский
Возраст: 28
Хронические заболевания: Відсутні
Доброго дня! В 2015 році було видалено щитовидну железу. Після видалення виявили папілярний рак. ТТГ на сьогодні становить 15,678 мкОд/мл. Чи є це нормою? Приймаю L-тироксин 100 мг. Розпочалися головні болі. Німіють кінцівки ніг. Іноді відчуваю втомленість.
Категория: Эндокринолог
Добавлен: 26 июля 2016 года

Похожие и рекомендуемые вопросы

Результаты анализа Доктор! Обследовали щитовидную железу. Выяснилось следующее: анализ...
Нужно ли мне пить тироксин? Мне 39 лет. После вторых родов стала беспокоить экстрасистолия,...
Корректировка дозы тироксина Подскажите пожалуйста правильную дозу l-тироксина. У...
Гормони щитовидной желези ттг Мене звати Олена я хворію гипотиреозом приймаю ель....
Анализ ттг Планирую беременность. Сдавала анализы на гормоны. В результате ттг 3.8...
Повышен ТТГ что принимать Мне 36 лет, рост 164 см, вес 61-62 кг. Повышен ТТГ. Диагноз:...
Гормон ТТГ норма Сдала повторно анализ ТТГ, результат: 4,69 мкМЕ/мл 0,23-3,4 подскажите...

3 ответа

Также не забывайте благодарить врачей.
Иванисова Надежда Сергеевна
эндокринолог 2016-07-26 17:14
Доброго дня, Марино.

Після видалення щитоподібної залози з приводу онкологічного процесу рівень ТТГ не повинен перевищувати 0,5 -- це життєво необхідно для профілактики рецидиву захворювання.
Ви зараз контролювали рівень Т4 вільного? Які результати отримали (вкажіть їх з нормами Вашої лабораторії)?

Ви приймаєте Л-тироксин натщесерце, за 30 хвилин до сніданку?
Чи приймаєте Ви інші ліки окрім Л-тироксину?

З повагою, Надія Сергіївна.
2
Марина 2016-07-26 17:28
Нічого крім ТТГ цього разу не здавала! L-тироксин приймаю натщесерце за 30 хв. До сніданку, а іноді навіть і більше проходить часу. Ніяких ліків зараз не приймаю. Дякую!
0
Иванисова Надежда Сергеевна
эндокринолог 2016-07-26 17:49
В такому випадку Вам необхідно зараз підвищити дозировку Л-тироксину до 150 мкг та здати повторний аналіз крові на ТТГ і Т4 вільний через 3 тижні. В день здачі контрольних аналізів Ви спочатку здаєте кров, потім приймаєте Л-тироксин и лише через півгодини після цього снідаєте.

Також Вам обов'язково треба відвідати свого лікаря-ендокринолога, він має знати про цю ситуацію.
0

Поиск по сайту

Вверх ↑