Здравствуйте, мы Вас не знаем, авторизируйтесь или зарегистрируйтесь
0

Кіста Беккера

Спрашивает: Наталія
Пол: Женский
Возраст: 6 років 6 міс
Хронические заболевания: не указаны
Доброго вечора, скажіть, будь ласка, чи обов'язково оперувати кісту Беккера дитині? Вона знаходиться у підколінній ямці, виявили ми її десь 5 днів назад, коли вона з'явилася не знаю, були на консультації, кажуть оперувати. Кіста розміром 28 мм на 15 мм, вона зовсім не болюча, дитина веде себе як звикло, бігає, скаче, сідає підгинаючи під себе ноги для того щоб було зручніш гратися на підлозі. Можливо є якісь інші методи лікування?
Добавлен: 20 апреля 2016 года

Похожие и рекомендуемые вопросы

Гульки на голові У доньки на голівці і волоссі не семетрично зявилися гульки. Вони...
Енкопрез, каломазання Місяць назад в дитини почалось каломазання, були в хірурга і...
Чому не прорізаються верхні центральні різці? Доброго вечора. Доньці 6 років 8 місяці,...
Нервова дитина Нашій дитині тільки 3,5 років. Але проявляються часто сильне нервове...
Не какає дитина Дитині 2 місяці, не какала 2 дні, поставили клізьму-покакала, знов...
Бакпосів на мікрофлору Доброго дня! Скажіть, будь ласка, ми плануємо вагітність і...
Ерозія шийки матки Доброго дня, при гінекологічному огляді було виявлено поліп цервікального...
Бронхотрахеит у грудничка Моєму сину 2 місяці і 6 днів. Кашляє більше ніж 2 тижні....
Розшифровка узі, лівобічний аднексіт Помогите пожалуйста, 24 апреля била на узи от...
Синдром м'язевого гіпертонусу Доброго дня. Допоможіть будь-ласка поставити правильний...
Затримка більше 1 місяця В мене така проблема) в мене затримка уже чуть більше 1 місяця,...
Біль п`ятки у дитини Доброго дня. У дитини сильні болі в лівій пятці при ходьбі. Поставили...
Лікування молочних зубів Недавно у дитини заболів молочний зуб (дитині 3, 5 роки),...
Як лікувати червоне горло Яким методом найкраще лікувати червоне горло у дитини віком...
Болят оба колена более 5 лет, нужна ли операция? Доктор! Заключение ультрасонографического...
Грыжа беккера Подскажите пожалуйста. У меня грыжа беккера если ее удалить хирургическим...
Висипка на шкірі Доброго дня, в мене появилася лупа на голові і паралельно на шиї...
Синовит, МР-признаки разрыва медиального менискапо типу "ручка-лейки". Киста Беккера (напряженная) Травма произошла 19.06.2014, до неё в левом коленном суставе были хруст и боли. Сделано МРТ коленного сустава. Подскажите пожалуйста, какая должна быть операция при данном повреждении и насколько она серьёзна?
Синовит и киста беккера У меня болят коленные суставы при диагностики обнаружили в...
Киста беккера методы лечения У ребенка в 3 года обнаружена киста Беккера. Наблюдаем...

3 ответа

Также не забывайте благодарить врачей.
Гужевский Игорь Витальевич
ортопед-травматолог 2016-04-20 22:23
Заочно неможливо визначити остаточно.
0
Шепета Олег Игоревич
ортопед-травматолог 2016-04-21 09:54
Така проблема не загрожує життю. Тому абсолютних показань до хірургічного лікування немає. З іншої сторони кіста зменшує якість комфортабельної активності та може спричинити обмеження рухів в суглобі або порушення функціонування судинно-нервового пучка при зростанні дитини. Ситуація повинна бути переглянута на клінічному огляді: при невеликих розмірах кісти (якщо візуальне випинання незначне) період хірургічного втручання можна відстрочити, на період відтермінування логічно проводити етапне повторне обстеження з метою фіксації розмірів та тенденції збільшення кісти. На все добре!
0
Наталія 2016-04-21 10:13
Щиро дякую! Як важливо, для мене, це було почути!
0

Поиск по сайту

Вверх ↑