Здравствуйте, мы Вас не знаем, авторизируйтесь или зарегистрируйтесь
0

Гормональні контрацептиви під час лікування ерозії

Спрашивает: Лілія
Пол: Женский
Возраст: 29
Хронические заболевания: не указаны
Доброго дня. 07.11.2014 мені проведено процедуру лікування ерозії шийки матки радіохвильовим методом. Контрольний огляд призначено на 08.12.2014. Почуваю себе добре. До лікування і в реабілітаційний період приймала гормональні таблетки Джаз. На даний момент необхідність в контрацепції відпала. Почався наступний менструальний цикл, планую відмовитись від "Джаз". Чи може вплинути припинення прийому контрацептиву на хід лікування ерозії? Дякую.
Категория: Гинеколог
Добавлен: 27 ноября 2014 года

Похожие и рекомендуемые вопросы

Ерозія шийки матки Доброго дня, при гінекологічному огляді було виявлено поліп цервікального...
Биопсия ендометрию Мне сделали анализ на биопсия ендометрию та цервикального каналу....
Оральные контрацептивы Джаз Плюс Вот уже как полгода я принимаю препарат Джаз плюс....
Вопрос по контрацепции Мне 19, предохраняюсь гормональными контрацептивами регулон...
Дитина кусає грудь Сину 1,2 місяці, кормлю груддю. Але дитина кусає груди, після чого...
Возможно ли зачатие через 6 часов после эскапела Интересует возможность зачатия. Месячные...
Кормление грудью Можно ли принимать препарат джаз во время кормления грудью? Ребенку...
Неправильный прием контрацептивов Я принимаю джес, уже 2 пачка. Было опоздание в приеме...
Біль в груді Доброго дня або вечора. Я буду Вам дуже вдячна якщо ви відповісте мені....
Ерозія шийки матки Добрий день! У мене виявили ерозію шийки матки (дуже велика), запалення...

1 ответ

Также не забывайте благодарить врачей.
Молчанова Елена Викторовна
гинеколог 2014-11-27 14:44
Доброго дня! Ні, вплинути не має
1
Платная консультация

Поиск по сайту

Вверх ↑